Попит на органічні продукти в США перевищує пропозицію

Джерело:  AgroPortal.ua
органическое

Попит на органічну продукцію в США перевищив пропозицію. Водночас кількість фермерів, що займаються вирощуванням органічних культур, скорочується.

Про це повідомляє learningenglish.voanews.

Відзначається, що дані Міністерства сільського господарства США свідчать, що кількість традиційних ферм, які нещодавно перейшли на органічне виробництво, скоротилася приблизно на 70% із 2008 по 2019 рік. Органічні продукти становлять близько 6% від загального обсягу продажів продуктів харчування, але лише 1% сільськогосподарських угідь країни використовується для органічного виробництва. Інші виробники — іноземні.

У вересні Міністерство сільського господарства США заявило, що витратить до $300 млн, щоб допомогти більшій кількості фермерів перейти на нову технологію.

За словами виконавчого директора організації Oregon Tilth Кріса Шрайнера, розширення технічного навчання фермерів важливе через різницю між обробкою землі традиційними методами та органічними.

Більшість традиційних ферм використовують синтетичні добрива, пестициди та генетично змінене насіння, але вони заборонені на органічних фермах. Органічні фермери повинні контролювати небажані рослини та тварин різними методами. Вони включають сезонно мінливі культури і посадку покривних культур, які витісняють небажані рослини і додають поживні речовини в ґрунт.

Урожай можна назвати органічним тільки в тому випадку, якщо він вирощений на землі, яка не оброблялася синтетичними препаратами три роки. Протягом цього періоду фермери можуть вирощувати сільськогосподарські культури, але не отримують додаткового доходу, яке дає органічне вирощування.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!