AGRILAB GROUP – Генеральний Спонсор 9-ї Міжнародної конференції ‘BLACK SEA OIL TRADE-2021’

УкрАгроКонсалт радий представити Генерального Спонсора 9-ї Міжнародної конференції ‘BLACK SEA OIL TRADE-2021’ – SABER EVNAT!

Поєднання новітніх цифрових технологій з найефективнішим перемішуючим обладнанням Saber Evnat забезпечує унікальне рішення для підвищення ефективності та якості продукції при одночасному зниженні витрат і впливу на навколишнє середовище. У їх команди більше 30 000 годин досвіду обчислень в області гідродинаміки і більш ніж 70 струменевих змішувачів EVNAT, розроблених і встановлених в резервуарах різної конфігурації, що зберігають різні продукти. Поєднуючи останні досягнення в області цифрових технологій з відомими технологіями, що використовуються в переробці і зберіганні масел, Saber Evnat знайшла можливість підтримати своїх клієнтів. Їх міксери – ідеальне рішення для перемішування масел в резервуарах зберігання.

Конференція BLACK SEA OIL TRADE-2021відбудеться 9 вересня 2021 року в готелі Premier Palace, Київ, Україна.

Конференція «BLACK SEA OIL TRADE» щороку об’єднує провідних гравців олійно-жирової галузі Причорномор’я та світу на старті нового олійного сезону. Цього року конференція відбудеться в гібридному форматі з можливістю як особистої, так і онлайн участі.

Мета конференції – обговорити нові виклики, перспективи та напрямки розвитку олійно-жирового сектору України та Чорноморського регіону, обмін новими міжнародними контактами, розробка рекомендацій для адаптації бізнес стратегій в мінливих реаліях ринку і світової торгівлі.

У конференції щороку беруть участь понад 250 делегатів з 25 + країн світу. Учасниками є міжнародні виробники та переробники олійних культур, трейдери, підприємства з глибокої переробки рослинних олій, кондитери та виробники продуктів харчування, банки, інвестиційні, технологічні, логістичні, брокерські, страхові, сюрвеєрські та ін. компанії.

Учасники з 15 країн вже з нами! Реєстрація.

Конференція також пропонує можливість бронювання стендів, а також ряд рекламних та Спонсорських опцій.

Організатор конференції – консалтингова агенція УкрАгроКонсалт. Генеральний Спонсор конференції – SABER EVNAT, Спонсор – Agrilab Swiss Analytics. Конференція проходить за підтримки Асоціації “Укроліяпром”, УЗА, Асоціації “Дунайська соя”, Насіннєвої Асоціації України.

У разі питань щодо участі, а також рекламних та спонсорських опцій, будь ласка, звертайтеся:

conference@ukragroconsult.org
+380992207242

Орг.комітет
BLACK SEA OIL TRADE-2021

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!