Єврокомісія повинна ставити інтереси європейських фермерів над українськими, а не навпаки – Орбан

Джерело:  Latifundist.com
Орбан

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан під час зустрічі з фермерами, які протестують в Брюсселі, заявив, що Європейська комісія повинна ставити інтереси фермерів ЄС над українськими. Про це пише Telex.

На його думку, в ЄС не сприймають серйозно той факт, що сільське господарство є важливою частиною європейської економіки. Орбан покритикував «набагато м’якші правила» для українського сільського господарства, що створює несправедливу конкурентну ситуацію».

«Першими від цього страждаємо ми — поляки, словаки, угорці, які живуть у безпосередньому сусідстві з Україною. Але рано чи пізно ця загроза, ці втрати дійдуть до глибини Європи і будуть відчутні тут, у Брюсселі, у Франції, в Іспанії. Єврокомісія повинна ставити інтереси європейських фермерів над українськими, а не навпаки», — сказав Орбан.

Він вважає, що український імпорт треба повністю припинити, а керівництво у Брюсселі повністю змінити, тому що «ці лідери ніколи не приймуть рішень, які будуть корисними для фермерів».

Нагадаємо, Європейська Комісія офіційно запропонувала продовжити безмитну торгівлю з Україною ще на рік. Водночас пропонується ввести запобіжні заходи для імпорту української агропродукції.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!