Єгипет готовий постачати в Україну часник та цибулю

Джерело:  AgroPortal.ua
цибуля

«Асоціація виробників часнику України» та «Єгипетська асоціація цибулі та часнику» підписали меморандум про співпрацю.

Про це AgroPortal.ua розповіла керівник «Асоціації виробників часнику України» Юліанна Мусса, яка нещодавно повернулася з бізнес-поїздки до Єгипту.

Юліанна Мусса, керівник «Асоціації виробників часнику України»

Всі, хто зацікавлений в постачанні часнику та цибулі в Україну, може звертатись до «Асоціації виробників часнику України» для забезпечення довгострокового постачання якісних продуктів. Крім того, асоціація пропонує постачання цибулі з Польщі та Нідерландів.

Вона розповіла, що головною перевагою у виробництві цибулі є те, що Єгипет може вирощувати її у три цикли, тобто вегетаційний період становить приблизно 3 місяці. Цей ринок історично дуже розвинутий, оскільки Єгипет є експортером до таких арабських країн як Саудівська Аравія, Кувейт, Катар, ОАЕ, Тайвань, Пакистан, а також деяких країн Східної Європи та Канади.

«Тут дуже розвинута система поливу вздовж річки Ніл, що дає змогу зробити її дуже ефективною. В обробці полів переважає здебільшого ручна праця, але є також дуже розвинуті фермерські господарства, де є всі умови для механізованої обробки поля технікою, зрошувальні системи та пакувальні машини, які в зміну запаковують від 5-7 контейнерів цибулі чи часнику», — ділиться враженнями Юліанна Мусса.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!