Виробництво яловичини у США скорочується

Джерело:  Meatinfo
яловичина

Виробництво яловичини в США, як і очікувалося, цього року знижується, але воно падає не так швидко, як передбачалося, згідно з останнім квартальним звітом CoBank. За останні три місяці велика рогата худоба довше залишалася на відгодівельних майданчиках і додавала у вазі. Однак ці важчі ваги суперечать сезонному тренду.

Протягом другого кварталу 2024 року щотижнева маса великої рогатої худоби зросла на 3% порівняно з рівнем минулого року і становила близько 850 фунтів на голову. Поголів’я великої рогатої худоби на відгодівлі зросло на 4% з початку року до 70,5 млн. голів, без змін порівняно з аналогічним періодом минулого року в червні.

Завдяки зниженню витрат на корми та покращенню погодних умов, велика рогата худоба показала хороші результати. Оскільки ринки яловичини ослабли, ціни на велику рогату худобу зросли, що призвело до зниження стимулів для м’ясопереробників та скорочення графіків забою. Наприкінці червня 2024 року м’ясопереробники втрачали 79 доларів на голову ВРХ, а фідери отримували прибуток у розмірі 499 доларів на голову, внаслідок чого різниця в маржі збільшилася до 578 доларів.

Це корелює про те, що з початку року контрольований на федеральному рівні забій худоби знизився на 4,4%. Якщо вага залишиться високою, а обсяг забою залишається низьким, експерти очікують, що ці спреди продовжать розширюватися.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!