В Ukrlandfarming розповіли про переваги використання дронів

Джерело:  AgroTimes
дрон

Наразі будь-який бізнес максимально зосереджений на впровадженні інноваційних технологій. І аграрний не вийняток. Зокрема, для захисту посівів застосовують безпілотні літальні апарати. Основними перевагами є багатофункціональність, економія важливих ресурсів і компактність самого агрегату.

Про це розповідає прес-служба Ukrlandfarming на своїй Фейсбук-сторінці.

На основі замірів квадрокоптера пілот робить карту поля і вже згодом вибудовує максимально оптимальний маршрут роботи дрона.

«Внесення ЗЗРів – легко; розкидання мінеральних добрив – і це він також може (лише придбайте для цього спеціальний бачок). Лише уявіть – квадрокоптер опрацьовує від 3 до 5 га за 15 хв! Також йдеться про заощадження води та пального, годі й казати – «золоті» ресурси сьогодення. 100 л води витрачає «аналоговий пристрій» і лише 10 л – квадрокоптер. Погодьтесь, різниця вагома; тим паче у масштабах великого холдингу. Тож, дрон – не новомодна забаганка, це ніби продовження руки та думки агронома, невід’ємна частина виробничого процесу, що вимагає вправності та кмітливості пілота. Адже лише у міцній зв’язці «пілот-квадрокоптер» можна домогтись високих врожаїв!», – йдеться в публікації.

Нагадаємо, безпілотне обладнання можна зарядити в полі без генератора.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!