У Вінниці запускають індустріальний парк для новітньої харчової промисловості

Джерело:  AgroPortal.ua 

У Вінниці підписали угоду про стратегічне партнерство вінницького муніципалітету з керуючою компанією індустріальних парків для виробників харчових продуктів Uparks.

«Співпраця передбачає залучення інвестицій для створення агропромислового кластеру на базі Вінницького індустріального парку, що дозволить розширити можливості для нових виробництв, переміщення потужностей релокованих підприємств та активізації ділової активності України в умовах воєнного часу», — йдеться у повідомленні компанії.

Алекс Коваленко, ідеолог екосистеми VOLIA та співзасновник компанії Uparks:

Підписання такої угоди — це своєрідне підтвердження взаємної довіри між нами та мерією міста, визнання компетентності одне одного. Ми вже окреслили план подальших дій та визначили, що кожен зі свого боку може зробити для максимально ефективних результатів. Важливо, що у нас спільний вектор розвитку — створювати продукти з доданою вартістю, об’єднувати для цього бізнеси та підприємства, розвивати ефективну екосистему, яка підсилюватиме і доповнюватиме можливості її учасників. Переконані, що такою екосистемою стане VOLIA.

Вінницький індустріальний парк має стати частиною майбутньої екосистеми VOLIA. Це — простір, в якому планують об’єднати підприємців зі сфери харчової промисловості та суміжних до неї, створивши максимально сприятливі умови для виробництва високотехнологічної їжі. Згідно задуму, VOLIA має стати центром генерації ідей щодо розробки нових видів харчування і організації масового виробництва якісної та конкурентоспроможної продукції як на українському, так й європейському та світовому ринках.

У Вінниці нині розміщені три індустріальних парки. На думку вінницького міського голови Сергія Моргунова, ділова активність не повинна припинятися за жодних обставин — це можливості для працевлаштування містян та наповнення бюджету, за рахунок чого забезпечується життєдіяльність міста, підтримка країни і армії.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!