Сильні дощі Ла-Нінья можуть призвести до обмеження врожаю кукурудзи в ПАР

За даними Gro’s Food Security Tracker for Africa, у 2023 році виробництво кукурудзи в Південній Африці знизиться на 3 % у порівнянні з минулим роком, хоча в цілому виробництво перевищить середній показник за 10 років. Однак сезон посіву ще дуже ранній, і прогнози можуть змінитися найближчими тижнями, повідомляє Farmersreviewafrica.

Gro’s Food Security Tracker для Африки – це перший у своєму роді інтерактивний інструмент, який показує дані в реальному часі та прогнози щодо пропозиції, попиту та цін на основні сільськогосподарські культури для 49 африканських країн.

У Південній Африці вирощують як жовту кукурудзу, яка використовується в основному на корм тваринам, так і білу, яка є основним продуктом харчування. Велика частина жовтої кукурудзи з Південної Африки експортується до Японії, Тайваню, В’єтнаму та Південної Кореї.

Оскільки Південна Африка є найбільшим виробником кукурудзи в Африці та одним із основних виробників та експортерів зерна на континенті, сусідні країни на півдні Африки, включаючи Зімбабве, Ботсвану та Мозамбік, часто покладаються на її білу кукурудзу, щоб прогодувати своїх людей.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!