росіяни ударили ракетами по млину в Києві

Два підприємства критичної інфраструктури постраждали в результаті сьогоднішньої ракетної атаки на Київ. Про це AgroPortal.ua повідомила пресслужба «Київ Хліб».

Так, внаслідок ранкової ракетної атаки на столицю 21 березня постраждали підприємства, які забезпечують харчову безпеку України — ТОВ «Столичний Млин», ТОВ «Київтранслогістик», які постачають сировину та здійснюють перевезення для стратегічних виробничих підприємств, зокрема «Київ Хліб».

«Уражень зазнав комплекс елеватора, а також територія, будівлі та більше 50 одиниць автомобільного транспорту. Наразі збитки оцінюються щонайменше на суму 40 млн грн. Остаточно суму збитків можна буде оцінити за результатами роботи спеціальної комісії», — говориться у повідомленні.

Зазначається, що постраждалих серед працівників компанії немає.

Наразі тривають роботи з ліквідації наслідків атаки за участі міських рятувальних і комунальних служб, підрозділів компанії.

«Виробництво частково призупинено, але завдяки правильній організації накопичення складських запасів у період воєнного стану ТОВ «Столичний Млин» має змогу виконувати в повному обсязі всі взяті на себе зобов’язання щодо постачання продукції», — говориться у повідомленні.

За даними ДСНС, вранці 21 березня ворог здійснив чергову ракетну атаку на столицю. Вибухи пролунали у Подільському, Шевченківському та Святошинському районах. Внаслідок пожеж та пошкоджень постраждали 13 людей.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!