Росія звинувачує у продовольчій кризі Україну. ДОКУМЕНТ

Джерело:  Спротив
голод

На тлі того, як на міжнародному рівні на адресу росії все гучніше звучать звинувачення у створенні продовольчої кризи, що стало наслідком блокування портів, міноборони росії почало виправдовуватися за свої злочинні дії. Ну як виправдовуватися. Швидше, у властивій міністерству манері нахабно брехати і більше, розкручувати нову інформаційно-психологічну операцію.

Зокрема, МО рф надіслало листа президенту Московської асоціації військових аташе (МАМА), президенту Московської асоціації військово-повітряних аташе (AFOA) і президенту Московської асоціації військово-морських аташе (FNOA), в якому звинуватило у продовольчій кризі… Україну.

російське міністерство, повністю ігноруючи і заперечуючи свою провину у продовольчій кризі, що виникла, у цьому листі звинуватило Україну в тому, що вона тримає в заручниках іноземні судна і під загрозою розстрілу не випускає їх з портів. У свою чергу, ніхто з представників суден, що перебувають в українських портах, не заявляв про їхнє силове утримання і всі чудово розуміють, що вони є заручниками виключно критичної ситуації. Ситуацію, яку створила росія.

Також МО росії спробувало в листі виставити себе благодійником, мовляв, російська влада “притулила” більше мільйона українських біженців на території країни. Але, чудово відомо, що значна частина громадян України з окупованих територій, вивозилися в росію насильницьки і розміщувалися на кшталт концентраційних таборів.

Аналогічна і брехня міністерства щодо зелених коридорів, які російські окупанти пропонують для виходу іноземних кораблів. На сьогоднішній день судноплавство у винятковій економічній зоні України неможливе через його щільне мінування.

росія використовувала більш ніж півтисячі старих радянських морських мін на мінрипах (якорні міни), які під час штормів зриваються і неконтрольовано дрейфують. Фактично, судноплавство у регіоні неможливе до повного розмінування.

Очевидно, що російське міністерство оборони розгорнуло чергову кампанію з поширення брехні та маніпуляцій на адресу України, використовуючи як звинувачення факти своїх злочинів. Це було очікувано з огляду на традиційну реакцію російської сторони на звинувачення на свою адресу, які вона завжди парирує, звинувачуючи у своїх злочинах інших.

Примітивний та передбачуваний метод. Однак, слід розуміти, що МО росії від нього не відмовиться в рамках нового ІПСО, що стосується наростаючої продовольчої кризи.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!