Метт Аммерманн — спікер 18-ї Міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN – 2021

Приєднуйтесь до лідерів зернової та олійної галузей на 18-й Міжнародній конференції «BLACK SEA GRAIN – 2021», яка відбудеться 20-21 травня у Києві, готель ІнтерКонтиненталь!

Одним із спікерів конференції стане Метт Аммерманн  — Ризик-менеджер і Віце-президент, FCM Division, Східна Європа і Чорноморський регіон, Stonex Financial — який виступить з презентацією на тему “Волатильність цін на світовому ринку: залишиться в минулому чи назавжди? США. Китай.“.

 Метт Аммерманн працює консультантом з управління товарними ризиками по регіону Східна Європа/країни Причорномор’я у складі відділу фінансового контролю (FCM Division) компанії StoneX Financial Inc.

Працюючи на передовій лінії управління ризиками в одному з найбільших сільськогосподарських ринків, його команда надає рішення з управління ризиками, які допомагають підвищити рентабельність бізнесу. Протягом останнього десятиліття пан Аммерманн працює з виробниками, трейдерами, експортерами, представниками переробних галузей і споживачами за всіма товарними групами, навчаючи і консультуючи їх з питань ефективного управління ціновими ризиками.

Компанія StoneX також пропонує поглиблене дослідження ринку, що представляє величезну цінність в умовах нестабільних ринків сировинних товарів.

Метт Аммерманн розуміє, що ринки змінюються, і компанії, що активно управляють своїми ціновими ризиками, будуть у кращому становищі для зростання й адаптації до цих ринкових змін.

Підрозділ FCM компанії StoneX Financial Inc. надає повний спектр послуг, цілодобове брокерське обслуговування ф’ючерсів і опціонів, консультаційні, клірингові та виконавчі послуги на всіх основних товарних біржах по всьому світу. Компанія підвищує цінність для клієнтів на різних фінансових ринках, допомагаючи їм систематично виявляти й оцінювати схильність до ризиків, пов’язаних з цінами на сировинні товари. StoneX Financial Inc. (NASDAQ: SNEX) – фінансова компанія зі списку Fortune-500 з майже 100-річною історією. 1200 Співробітників StoneX обслуговують клієнтів з 40 офісів в 15 країнах.

Ознайомитися з попередньою програмою конференції можна за посиланням.

Зареєструватись на конференцію можна тут.

Тут Ви знайдете список компаній, які підтвердили свою участь. 20+ країн світу уже з нами!

Нагадаємо, що перший день конференції об’єднає живу конференцію, нетворкінг, стенди, а також Вечірній Коктейль на терасі готелю ІнтерКонтиненталь. Другий день пройде тільки онлайн. Трансляція і запис конференції, стенди і нетворкінг будуть також доступні на онлайн платформі форуму

Міжнародна конференція «BLACK SEA GRAIN-2021» – це масштабний зерновий форум і щорічне місце зустрічі світових лідерів агробізнесу з 2004р.

BLACK SEA GRAIN надає 2 дні ексклюзивної аналітики агро ринку від світових експертів, обговорення глобальних макроекономічних і регіональних тенденцій, довгострокові прогнози, ефективне спілкування та контакти з учасниками з понад 50 країн світу.

Перебуваючи в самому серці Чорноморського регіону, дана комунікаційна платформа щорічно об’єднує 700+ міжнародних виробників і переробників зернових та олійних культур, трейдерів, агрохолдинги, банки і інвестиційні фонди, торгові біржі, представників уряду та галузеві асоціації, логістичні, брокерські, страхові, сюрвейерскі, юридичні та інші компанії.

Майданчик конференції, готель ІнтерКонтиненталь, гарантує дотримання посилених заходів безпеки для відвідувачів форуму та гостей готелю в зв’язку з COVID-19.

Організатор конференції – консалтингова агенція УкрАгроКонсалт. Генеральний Спонсор конференції – ACTAVA TRADING, Офіційні Спонсори – Гленкор Агрікалчер Україна, Cerealcom Dolj. Спонсори – StoneX Group Inc, Euronext, Ayhan Sezer, Sintez Group. Конференція проходить за підтримки ГАФТА та УЗА.

У разі питань щодо участі, рекламних та спонсорських опцій, будь ласка, звертайтеся:

conference@ukragroconsult.org

+380992207242

Орг.комітет

BLACK SEA GRAIN-2021

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!