Хлібокомбінат на Сумщині повертається до довоєнного асортименту

Джерело:  AgroPortal.ua
хлеб

«Охтирський хлібокомбінат» продовжував роботу протягом усього періоду окупації, а зараз відновлює випуск всього асортименту продукції.

Про це повідомляє «ОТГ-Інформ Сумщина» на сторінці у Facebook.

Як зазначається, підприємство у перші місяці війни виготовляло хліб під час бомбувань. Продукцію направляли на потреби лікарні, військових та учасників територіальної оборони.

Зараз підприємство повернулося до випуску довоєнного асортименту продукції — більше 30 видів хліба, знамениті білі батони, багети, різноманітні булки, рулети і рулетики, кренделі, пироги і плюшки, калачі та бублики.

Продукція постачається в магазини національної мережі «АТБ-маркет», «Сільпо-фуд», «Траш», «Наша Ряба» та інші торгові точки Сумської, Полтавської та Харківської областей.

«Нещодавно знову запустили лінію з виготовлення бургерів, яка була введена в експлуатацію у грудні минулого року. Інвестор вклав сотні тисяч євро у європейське обладнання і європейську технологію, на налагодження і навчання персоналу. Споживачі встигли оцінити смак місцевих бургерів, які зовсім не поступаються аналогічній закордонній продукції. Та війна припинила роботу нового цеху, яку нині довелося починати заново», — зазначається у повідомленні.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!