Ф’ючерси на зернові знизилися на CBOT

Джерело:  Оilworld
доллар

Ф’ючерси на зернові знизилися на CBOT перед денним звітом про сівбу, за якою стежили трейдери.

Соєві боби з постачанням у травні впали на 1,3% до $11,58 1/2 за бушель на торговій біржі Чикаго в понеділок, оскільки трейдери знову зосередили свою увагу на прогнозах погоди в Кукурудзяному поясі.

Кукурудза з постачанням у травні впала на 1% до $4,31 1/4 за бушель.

Пшениця з постачанням у травні впала на 0,8% до $5,51 3/4 за бушель.

“Сезон сівби в США почався не дуже швидко, але ще занадто рано занадто турбуватися про затримки з сівбою”, – сказав Дуг Бергман з RCM Alternatives. «При цьому вони спостерігають надмірно вологу погоду на півдні, де було б краще покращити процес».

За словами Карла Зетцера з Consus Ag Consulting, “оскільки наслідки удару для Ізраїлю були пом’якшені допомогою західних союзників, премія за ризик була скорочена а Іран заявляє, що припинив заходи у відповідь, ринок набагато менше стурбований ще однією подією «чорного лебедя”

Згідно з останнім щотижневим звітом Міністерства сільського господарства США, кількість експортних перевірок кукурудзи та соєвих бобів у США скоротилася порівняно з попереднім тижнем. Агентство повідомило, що за тиждень, що закінчився 11 квітня, обсяг інспекцій експорту кукурудзи становив 1,33 мільйона тонн, а соєвих бобів – 432 905 тонн. Обидва показники нижчі, ніж минулого тижня: кукурудза, згідно зі звітом за минулий тиждень, склала 1,44 мільйона тонн, а соєві боби – 491 872 тонни. Стан експортного попиту зерно з США є постійним чинником, що впливає рух ф’ючерсів.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!