Ф’ючерси на пальмову олію у Малайзії росли у вівторок

Джерело:  Oilworld

Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії відновилися у вівторок на торгах у діапазоні після падіння раніше, оскільки зростання конкуруючих харчових олій знизилося.

Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у червні на Малайзійській біржі деривативів Бурси зріс на 0,21% до 4276 ринггітів ($900,78) за метричну тонну станом на ранок за Гринвічем

Контракт на соєву олію на Даляньській товарній біржі подорожчав на 0,57%, а контракт на пальмову олію – на 0,53%. Ціни на соєву олію на торговій біржі Чикаго практично не змінюються.

На пальмову олію впливають зміни цін на родинні олії, оскільки вони конкурують за частку світового ринку рослинних олій.

Експорт малайзійських продуктів з пальмової олії в березні зріс на 20,5-29,2%, повідомили сюрвеєрські компанії Intertek Testing Services та AmSpec Agri Malaysia.

Малайзійський ринггіт, контрактна валюта торгівлі, знизився на 0,4%. Слабший ринггіт робить пальму привабливішою для власників іноземної валюти.

За словами технічного аналітика Reuters Ван Тао, ціна на пальмову олію може зрости до рівня 4294-4326 ринггітів за метричну тонну, оскільки вона ненадовго подолала низхідний канал.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!