Філіппіни потребують комплексної довгострокової програми розвитку кукурудзи

кукуруза

Філіппінам терміново потрібна комплексна довгострокова програма розвитку кукурудзи, щоб допомогти задовольнити зростання попиту і зменшити імпорт зерна, повідомляє Philstar.com.

У своїй заяві Філіппінська асоціація комбікормів (PAFMI) заявила, що наявність національної програми розвитку кукурудзи, яка охоплює весь ланцюжок створення вартості, починаючи від ферми до того, як продукція досягне ринку та промислових споживачів, дозволить країні скоротити її залежність від імпорту.

Згідно з останнім прогнозом поставок кукурудзи на 2022–2023 рр., опублікованим Національною програмою з виробництва кукурудзи, внутрішнє забезпечення фуражної кукурудзи минулого року становило лише близько 57%.

PAFMI, який представляє понад 30 комбікормових компаній у країні, заявив, що обсяги імпортованої кукурудзи продовжували зростати протягом останнього десятиліття, оскільки місцеві збори кукурудзи не в змозі встигати за попитом. Кукурудза є невід’ємним інгредієнтом у виробництві кормів для тваринництва та птахівництва.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!