«Агро Буськ» розпочав виготовлення сублімованої малини

Джерело:  Ягідник
малина

Фермерське господарство з Львівщини «Агро Буськ», яке вирощує лохину та малину, розпочало власну переробку. Так, віднедавна підприємство виготовляє сублімовану малину. Як планують розвивати цей напрямок і де реалізовуватимуть сублімовані ягоди, ексклюзивно «Ягіднику» розповів керівник компанії «Агро Буськ» Олександр Барбанюк.

–  Наразі в нас є одна сублімаційна машина. Це тестовий для нас варіант, тому і її потужність невелика – 1,5 кілограма готової продукції за цикл. Невдовзі маємо купити другу машину, а потім плануємо придбати і третю, – розповів «Ягіднику» Олександр Барбанюк.

За словами керівника компанії «Агро Буськ», одна машина здатна виготовляти в місяць до 15 кілограмів сублімованого продукту. В міру встановлення додаткового обладнання потужності будуть лише збільшуватися.

– Ми плануємо реєструвати власну торгову марку та розвивати продажі. Продаватимемо сублімовану малину лише тоді, коли зробимо певний запас продукту. Планується, що це будуть упаковки вагою 30 грамів. Наразі шукаємо потрібну тару, яка відповідатиме нашим вимогам, – каже Олександр Барбанюк. –  Думаю, сублімовану малину ми будемо продавати в двох напрямках. Зокрема, перший з них – це інтернет продажі через фейсбук та інстаграм. Окрім того, наша компанія співпрацює з торговельними мережами, тому ми б хотіли реалізовувати цю продукцію і там.

До речі, проєкт з сублімації компанія «Агро Буськ» планувала розпочати ще раніше. Але через війну плани довелося відкласти.

– Розпочати власну переробку та виготовляти продукти з доданою вартістю – сублімовану малину, лохину, а також інші продукти, які самостійно не вирощуємо. Зимою намагалися зробити товарні запаси сублімованих ягід, але коли почалася війна, ми їх віддали на потреби Збройних Сил України.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!