5 квітня USAID АГРО ініціює проведення міжнародного В2В агро форуму зі збуту зернових та олійних культур

Джерело:  УкрАгроКонсалт

Вже 5 квітня 2023 року Ви маєте унікальну можливість провести день в плануванні сезону 2023 /2024 з представниками українського агробізнесу – фермерські господарства, переробні підприємства, елеваторні комплекси та виробники готових продуктів з доданою вартістю.

Програма USAID АГРО в межах ініціативи АГРІ-Україна ініціює проведення міжнародного В2В агро форуму зі збуту зернових та олійних культур. Захід відбувається 5 квітня 2023 року в місті Львів в гібридному форматі. Це дасть змогу ефективно проведення перемовин українськими компаніями (фермерські господарства, елеваторні комплекси, переробні підприємства та трейдингові компанії) з міжнародними партнерами.

Ми підібрали компанії, які вже мають досвід експортних поставок та позитивний досвід виконання контрактних зобов’язань.

А гібридний формат дає можливість з гнучкістю підійти до планування ведення перемовин протягом дня.

Бажаєте налагодити плідну співпрацю на довгі роки з надійними партнерами з рику зернових та олійних культур? Реєструйтесь на В2В агро форум – https://agrisales.com.ua/

Мета форуму – налагодити діалог, співпрацю та безперервну комунікацію між виробниками та переробниками в Україні та діючими і потенційними партнерами закордоном з метою сприяти експорту більшої кількості продукції з України.  З початком повномасштабної війни на території України більшість ланцюгів постачання були розірвані або ж зруйновані. Такий формат заходу допоможе відшукати нових надійних партнерів і спільно розвивати бізнес в майбутньому.

На форумі будуть присутні:

  • Фермерські господарства та елеваторні комплекси;
  • Міжнародні та українські трейдінгові компанії ;
  • Компанії, які надають брокерські послуги за кордоном;
  • Переробні підприємства;
  • Компанії, які продають готові продукти на поличках міжнародного ритейлу;
  • Компанії, які допоможуть з пошуком партнерів за кордоном та участю в міжнародних виставках

Започаткована в літку 2022 року,  USAID ініціатива AGRI-Україна, в рамках Програми USAID АГРО, допомагає зберегти 2 мільйонів тонн зернових, бобових та олійних культур і посилити глобальну продовольчу безпеку. Для впровадження цієї ініціативи, Програма USAID АГРО залучить понад 2000 фермерських господарств, 27 підприємств з зберігання та покращення передпродажної підготовки зернових та олійних культур, 10 підприємств, що займаються глибокою переробкою зернових та олійних культур на товари з доданою вартістю.

Завдяки такому підходу міжнародні партнери отримують надійного постачальника не лише якісної продукції та готового продукту з доданою вартістю, а й можуть долучатися до побудови більш складних горизонтальних взаємодій від контрактного вирощування до виробництва приватних марок під замовлення на підприємствах учасниках ініціативи.

Програма USAID АГРО заохочує до такого формату співпраці та готова всіляко їх підтримувати.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!