Вже завтра стартує BLACK SEA OIL TRADE-2021! Останній день реєстрації! Встигніть приєднатися!

Уже завтра провідні оператори олійної галузі зберуться на 9-й Міжнародній Конференції BLACK SEA OIL TRADE-2021 – масштабному міжнародному форумі, що дозволяє створити широку мережу контактів між основними гравцями олійножирової галузі по всьому світу. 

Конференція пройде вже 9 вересня в Києві, Прем’єр Палас Готель.

Для участі у конференції зареєструвалося більше 180 делегатів з 20+ компаній, з 20+ країн. Ознайомитися зі списком зареєстрованих компаній можна тут.

Подія збере головних гравців галузі, щоб підвести підсумки минулого сезону, висвітлити перспективи нового, а також виявити ключові потреби операторів ринку та олійно-жирової галузі на шляху до сталого розвитку.

Приєднуйтесь до відкриття олійного сезону на BLACK SEA OIL TRADE-2021! До старту залишилося всього кілька днів! Реєстрація.

Програма конференції доступна на сайті конференції.

Конференція «BLACK SEA OIL TRADE» щороку об’єднує провідних гравців олійно-жирової галузі Причорномор’я та світу на старті нового олійного сезону. Цього року конференція відбудеться в гібридному форматі з можливістю як особистої, так і онлайн участі.

У конференції щороку беруть участь понад 250 делегатів з 25 + країн світу. Учасниками є міжнародні виробники та переробники олійних культур, трейдери, підприємства з глибокої переробки рослинних олій, кондитери та виробники продуктів харчування, банки, інвестиційні, технологічні, логістичні, брокерські, страхові, сюрвеєрські та ін. компанії.

Організатор конференції – консалтингова агенція УкрАгроКонсалт. Генеральний Спонсор конференції – SABER EVNAT, Спонсор – Agrilab Swiss Analytics. Конференція проходить за підтримки Асоціації “Укроліяпром”, УЗА, Асоціації “Дунайська соя”, Насіннєвої Асоціації України.

У разі питань щодо участі, а також рекламних та спонсорських опцій, будь ласка, звертайтеся:

conference@ukragroconsult.org
+380992207242

Орг.комитет
BLACK SEA OIL TRADE-2021

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!