В Індії виробництво цукру 24/25 збільшиться на 4% — USDA

Джерело:  УкрЦукор
цукор

Міністерство сільського господарства США (USDA) підвищило прогноз виробництва цукру в Індії в новому сезоні 2024/25 МР на 4% — до 35,5 млн т (у перерахунку на сировину, без відрахування на виробництво етанолу), що еквівалентно 33,2 млн т цукру ( після відрахування обсягу виробництва етанолу).

Достатня кількість опадів під час сезону мусонів 2024 року в Індії стала причиною відновлення цукрової тростини, швидше, ніж очікувалося, що вплинуло на збільшення опублікованої USDA прогнозної оцінки виробництва цукру.

Мусонні опади відновлять вологість ґрунту та збільшать доступність ґрунтових вод для зрошення тростини в основних штатах, що виробляють цукрову тростину — Махараштрі та Карнатаці. У штаті Уттар-Прадеш, найбільшому виробнику цукрової тростини, також випала достатня кількість опадів протягом цьогорічного сезону південно-західних мусонів.

Оцінка виробництва цукру на сезон 2023/24 МР залишається незмінною і становить 34 млн т (у перерахунку на сировину, без відрахування на виробництво етанолу), що еквівалентно 32 млн т цукру (після відрахування обсягу на виробництво етанолу).

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!