Укрзалізниця перегляне розрахункові швидкості руху вагонів у вересні

Джерело:  Rail.insider
жд

АТ «Укрзалізниця» планує переглянути встановлену на вересень швидкість руху вагонів в експортному сполучені. Про це йшлося в ході чергового засідання Експортного офісу при Укрзалізниці, повідомляє Rail.insider.

Нововведення стосуватиметься відокремлення розрахункової швидкості для перевезень через порти та помісячного планування замість тримісячного.

«По-перше, ми експорт розділюємо на дві частини. Виділяємо сухопутні переходи та порти. Крім того, плануємо на місяць», – повідомив член правління АТ «Укрзалізниця» Вячеслав Єрьомін.

За його інформацією, УЗ знайшла варіант пришвидшення реалізації цих нововведень, адже вони «спрямовані на покращення для клієнтів». Як повідомив член правління акціонерного товариства, в результаті має зменшитися вартість перевезень.

Як конкретизував директор департаменту комерційної роботи УЗ Андрій Мірошніков, пропонується для зерновозів збільшити швидкості для сухопутних переходів з 50 км/добу для звичайних відправлень і 87 км/добу для маршрутів, відповідно, до 63 та 164 км/добу. Для портів в експортному сполучення швидкості мають зрости ще більше – до 125 та 353 км/добу відповідно.

Відповідні пропозиції має розглянути протягом поточного тижня правління АТ «Укрзалізниця».

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!