Україна запускає пілотний проект із меліорації

UkrAgroConsult

У 2022 році планується реалізувати перший державний пілотний проєкт із зрошення та меліорації земель з метою підвищення продуктивності ведення сільського господарства.

Планується охопити 200 тис. га у чотирьох областях, які фактично будуть переведені із зони ризикованого землеробства до зони сталого землеробства, інформують аналітики УкрАгроКонсалт.

Державою буде реалізовано завдання щодо забезпечення розвитку інфраструктури, на бізнес лягає питання придбання поливних машин та купівлі підприємства постачальника води для поливу.

Потенціал України – понад 2 млн га поливних земель.

Детальна інформація про експорт зернових культур і продуктів їх переробки, баланси попиту і пропозиції, цінові тенденції, стан посівів та хід збиральної/посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, що надає швидкий доступ до щоденної оперативної інформації агро ринку Причорномор’я, аналітичних звітів та прогнозів, історичних даних, а також ефективних інструментів для обробки та завантаження даних.

Підвищіть свою ефективність з допомогою агро аналітики вже зараз!

Реєструйтесь, щоб отримати розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!