Україна. Озимі культури перебувають у стані глибокого зимового спокою

состояние посевов
UkrAgroConsult

Стан посівів: наприкінці першої – на початку другої декади січня майже на всій території спостерігалося похолодання, з різким перепадом температури від плюсових значень до мінусових. Озимі зернові культури перебувають у стані глибокого зимового спокою, повідомляють аналітики УкрАгроКонсалту.

Запаси вологи: Опади були відзначені майже по всій території.

Прогноз погоди на 19-23 січня: Опади 2-15 мм очікуються на більшій частині території. Температура на Заході вдень -1…+1°С, уночі -1…-3°С; на Півночі вдень -1…+1°С, уночі -2…-4°С; на Сході вдень -1…-3°С, уночі -6…-8°С; у Центрі вдень 0…-2°С, уночі -1…-3°С; на Півдні вдень +3…+5°С, уночі -1…+1°С.

Детальна інформація про експорт зернових культур і продуктів їх переробки, баланси попиту і пропозиції, цінові тенденції, стан посівів та хід збиральної/посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, що надає швидкий доступ до щоденної оперативної інформації агро ринку Причорномор’я, аналітичних звітів та прогнозів, історичних даних, а також ефективних інструментів для обробки та завантаження даних.

Підвищіть свою ефективність з допомогою агро аналітики вже зараз!

Реєструйтесь, щоб отримати розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!