У ТАС Агро новий генеральний директор

Джерело:  AgroPortal.ua

Валерій Новіцький днями був призначений новим генеральним директором агрохолдингу «ТАС Агро». Як говориться у повідомленні компанії, він довгий час був членом наглядової ради Промислової групи ТАС.

Зазначається, що Валерій Новіцький має значний досвід управління успішними бізнес-проєктами в промисловому та аграрному секторах України. У компанії «ТАС Агро» новий керівник здійснюватиме поточне управління агрохолдингом та відповідатиме за реалізацію довгострокових планів.

«Незважаючи на воєнні дії, компанія «ТАС Агро» залишається  стабільним, надійним та прогнозованим партнером на аграрному ринку України. Попри всі складнощі ми успішно налагоджуємо логістичні процеси, завершили жнива ранніх зернових культур, триває обмолот зернобобових, готуємося до посівної та збирання пізньої групи. Завдяки ефективній бізнес-стратегії, прогресивним технологіям у виробництві та професійній роботі нашої команди компанія продовжить розвиватися та інвестувати у перспективні проєкти. Будемо спільно працювати над забезпеченням продовольчої безпеки України», — розповів Валерій Новіцький.

Для довідки: «ТАС Агро» — провідний український аграрний холдинг, який обробляє понад 80 тис. га земель у Чернігівській, Сумській, Київській, Вінницькій, Кіровоградській, Херсонській та Миколаївській областях. Компанія працює в різних сферах сільського господарства (рослинництво, тваринництво, зберігання зернових).

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!