У Польщі відреагували на слова Зеленського про «знущальну» ситуацію на кордоні

Джерело:  Букви
Польща

Міністр розвитку Польщі Кшиштоф Гетьман відповів на слова президента України Володимира Зеленського стосовно “знущальної” ситуації на кордоні на тлі війни.

Це не є нормальною і звичною ситуацією, адже фермери повинні мати можливість нормально працювати, а не перекривати дороги і стояти на прикордонних переходах, – заявив він.

Він додав, що може зрозуміти емоції глави країни, яка перебуває у стані війни. Проте він підкреслив, що протести фермерів не пов’язані з політикою.

Я не думаю, що це перший раз, коли президент Зеленський висловлюється досить різко. Я намагаюся зрозуміти людину, яка перебуває під величезним тиском, хоча і не згоден з тим, що він сказав, – заявив він.

За його словами, “з огляду на всю сукупність наших відносин, на те, що ми підтримуємо Україну, що ми підтримували її з першого дня, я був би обережним”.

Я був би обережним у таких заявах, тому що це дійсно не про політику. Я б порадив нашим партнерам і друзям з України бути трохи більш чутливими до проблем не тільки польських фермерів, – додав міністр розвитку.

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!