У Китаї зростає популярність козячого молока

Наразі обсяг продажу на ринку козячого молока у КНР перевищив 10 млрд юанів, а середньорічні темпи сукупного зростання галузі становлять понад 25 %, а інтерес споживачів до цього продукту неухильно зростає, а закупівельна ціна на козяче молоко збільшилася на 50% за рік .

Нині більшість споживачів козячого молока – це немовлята та маленькі діти, а також люди середнього та похилого віку. Козяче молоко стає досить популярним у містах першого рівня.

На думку китайських експертів, козяче молоко користується все більшою популярністю у споживачів через його легке перетравлення, всмоктування, гіпоалергенність та інші характеристики.

Мао Сіньпен, менеджер оптового магазину молочної продукції в районі Чаннін, Шанхай в інтерв’ю виданню «Гуанмін ван» розповів, що у роботу в Шанхаї доводилося починати з одного або двох продажів на день. Минуло десять років і зараз річний обсяг продажів становить близько 1 мільйона юанів.

Згідно з прогнозом Китайського інституту економічних та промислових досліджень, виробництво козячого молока в Китаї досягне 1,458 млн. тонн у 2021 р., а виробництво козячого молока в Китаї розвивається від традиційних моделей розведення до модернізації та інтенсифікації.

 

Сhinalogist.ru

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!