Тріумфальне повернення ТМ «Зодіак» — лідера ринку макаронних виробів України!

Джерело:  ТМ “ЗОДІАК”

Торгова марка «ЗОДІАК», яка колись була основним постачальником для мережі ATБ, зазнала великих випробувань, коли її виробництво на Харківщині було призупинено на рік. Проте завдяки неймовірній спритності, відданості своїй справі та вірі в успіх, вони не тільки відновили виробництво, але й знову зайняли лідируючі позиції на ринку макаронних виробів.

ТМ «Зодіак» є яскравим прикладом того, як завдяки відданості, інноваціям та вірі в свої сили можна подолати будь-які труднощі. Їхній досвід показує, що навіть у найскладніших умовах можна знайти шлях до успіху і стати натхненням для інших.

За свої досягнення, відновлення виробництва після довгого простою та збереження високої якості своєї продукції, ТМ «Зодіак» була відзначена на Ukrainian Business Award. Ця нагорода є визнанням їхньої відданості бізнесу, незламності духу та здатності адаптуватися до змінних обставин. Організатори конкурсу вітають ТМ «Зодіак» з заслуженою перемогою та бажаємо нових досягнень та успіхів у майбутньому!

Компанія також успішно пройшли аудит та отримали сертифікати ISO 22000:2018 та ISO 9001:2015. За словами виконавчого директора ТМ «Зодіак» Олексія Старікова, ціль торгової марки, це співпраця з найбільшими національними та регіональними мережами по всій Україні, де наявність цих сертифікатів є обов’язковою.

“Наявність у компанії цих сертифікатів дає розуміння нашим діючим та майбутнім партнерам, що ми на 100 % контролюємо кожен етап виробництва продукції, починаючи від анкетування та вибору реєстру постачальників сировини та допоміжних матеріалів (пакувальні матеріали, запчастини) та закінчуючи ретельною перевіркою виготовленої продукції на кожному етапі виробництва. Також ці стандарти дають змогу забезпечити структуру управління не лише внутрішніми ризиками для безпеки нашого продукту, а й розробити систему управління зовнішніми ризиками, на які ми безпосередньо не впливаємо, проте які є важливими у аспекті побудови мережі постачання. Також це відкриває для нас можливість експортувати наш товар і знайомити людей по всьому світу з ТМ “Зодіак”” – прокоментував успішний аудит Олексій Старіков.

ТМ «ЗОДІАК», яка випускає макаронні вироби найвищої якості з натуральних інгредієнтів, не збирається зупинятися на досягнутому а постійно вдосконалює свої виробничі процеси та покращує якість продукції, що дозволяє постійно здобувати перемоги на конкурсах. Обирайте смак переможців – обирайте ТМ «ЗОДІАК». З нашими макаронами кожен сніданок, обід чи вечеря стають святковими.

ТМ «ЗОДІАК» запрошує до взаємовигідної співпраці фермерів, що можуть забезпечити безперебійні постачання якісної сировини, виробників пакувальних матеріалів, дистриб’юторів, які зацікавлені у гарантовано якісному продукті за конкурентними цінами.

Контактна інформація:

тел. +38 093 632 78 06

e-mail: strilec.meal@gmail.com

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!