Макаронні вироби «ЗОДІАК» стали переможцем Всеукраїнського конкурсу Знак Якості

Джерело:  ТМ “ЗОДІАК”
Зодіак

Торгова марка «ЗОДІАК», яка займається виготовленням макаронних виробів, за результатами дослідження та аналізу оргкомітету «Знак Якості Україна» стала Переможцем Всеукраїнського конкурсу «Знак Якості» та отримує почесну нагороду «Знак Якості 2023» у номінації — Українська якість!

Всеукраїнський рейтинг якості товарів і послуг «Знак Якості» щорічно проводить конкурс «Найякісніші послуги і товари року», головна мета якого – допомогти кінцевому користувачу звернути увагу на українських виробників, які реалізують товари високої якості, та роблять вагомий внесок в економіку України.

ТМ «ЗОДІАК», яка є провідним виробником макаронних виробів Східної України, здобула перемогу в 2023 році завдяки продукції найвищої якості, яка  виготовляється на сучасному технологічному устаткуванні італійського та швейцарського виробництва. Компанія має 20-річний досвід виготовлення макаронних виробів і працює тільки з борошном вищого ґатунку від перевірених постачальників. Злагоджена робота професійного колективу та італійська рецептура дозволяють задовільнити потреби найвибагливіших споживачів. На підприємстві запроваджений комплекс жорстких правил та вимог, визнаних у всьому світі, що є гарантією того, що вся продукція є якісною та абсолютно безпечною.

Торгова марка «Зодіак» сьогодні – це синонім високої якості, екологічності та надійності. Тому наші партнери та клієнти, один раз познайомившись із продукцією бренду, залишаються лояльними протягом багатьох років.

«Маємо честь вручити керівнику компанії «Зодіак» Старікову Олексію Анатолійовичу та колективу — почесний Кубок та Диплом «Знак Якості», а також маркувальний знак «Гарантія Якості» як відзнаку за якість!»,— пише керівник конкурсу Василь Попов.

За словами Олексія Старікова, директора компанії, ТМ «ЗОДІАК» не збирається зупинятися на досягнутому а постійно вдосконалює свої виробничі процеси та покращує якість продукції. Наразі компанія бере участь у конкурсі Ukrainian Business Award 2023 і також сподівається на перемогу.

ТМ «ЗОДІАК» запрошує до взаємовигідної співпраці фермерів, що можуть забезпечити безперебійні постачання якісної сировини, виробників пакувальних матеріалів, дистриб’юторів, які зацікавлені у гарантовано якісному продукті за конкурентними цінами.

Контактна інформація:

тел. +38 093 632 78 06

e-mail: strilec.meal@gmail.com

 

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!