Сьогодні відбудеться інформаційно-комунікаційний вебінар «Молочарство в умовах війни: проблеми, тенденції, практики»

Джерело:  УкрАгроКонсалт
молоко

16 червня 2022 року відбудеться інформаційно-комунікаційний вебінар «Молочарство в умовах війни: проблеми, тенденції, практики».

Час: 13:00 -15:00.

Місце: Zoom-платформа.

 Посилання для реєстрації: https://forms.gle/SExoNpg2GPfHNQFH8.

 Посилання для підключення:

https://us02web.zoom.us/j/84169387292?pwd=K1lweGU1V0VIMUZab3BlVUNvQTVNUT09.

Ідентифікатор: 841 6938 7292

Код доступу: 583690.

Під час вебінару лідери асоціації виробників та переробників молока, дорадчих служб, провідні аналітики поділяться інформацією, думками про проблеми, тенденції, рішення, практики у сфері молочарства як в Україні, так й у світі, а також про вплив російської агресії на галузь.

Вебінар організовується Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України в рамках проєкту «Молочарське дорадництво», метою якого є створення платформи обміну компетенціями та знаннями в молочному секторі, що дасть поштовх для розвитку виробництва якісного молока та молочної продукції, в першу чергу мікро-, малими та середніми виробниками.

Метою вебінару є налагодження комунікації між молочними мікро-, малими, середніми господарствами та ЗМІ – як українськими, так і зарубіжними.

Організаційний партнер заходу – Спілка аграрних журналістів України.

Контактна особа: Олена Протченко (+38) 067 760-30-89, protchel@ukr.net.

Дана діяльність стала можливою завдяки підтримці Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія),  www.qftp.org.  

Довідка. Всеукраїнська громадська організація «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» (НАСДСУ), – об’єднання сільськогосподарських дорадників та дорадчих служб, діяльність яких регулюється законом «Про сільськогосподарську дорадчу діяльність». Докладніше про НАСДСУ: https://www.dorada.org.ua.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!