S&D світового олійного ринку. Макроекономічні та геополітичні перспективи. Прогноз цін на сезон 2024/25

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт радий анонсувати Томаса Мільке, Редактора та CEO в OIL WORLD, Німеччина, Спікером 10-ї Міжнародної конференції BLACK SEA OIL TRADE , що відбудеться 15 жовтня в Бухаресті.

Один з провідних світових експертів олійного ринку, Томас Мільке, зробить огляд світового ринку олійних культур та олій,  представить макроекономічні та геополітичні перспективи та  прогнози цін на сезон 2024/25.

Приєднуйтесь до топ-події для професіоналів агробізнесу та ринку олійних культур!

Спрямована на розширення глобальної та регіональної торгівлі, конференція BLACK SEA OIL TRADE об’єднає провідних гравців Чорноморського та Дунайського регіонів, а також світових експертів галузі, щоб обговорити найновіші тенденції, виклики та стратегії для оптимізації міжнародної  співпраці.

Учасники з 25 країн вже з нами – долучайтесь!

У конференції щороку беруть участь міжнародні виробники та переробники олійних культур, трейдери, сектор agrifood, підприємства з глибокої переробки олії, банки, інвестиційні, технологічні, логістичні, брокерські, страхові, сюрвеєрські та ін. компанії.

Золотий Спонсор конференції – Myande Group, Золотий Спонсор – QSS Global, Спонсор – Global Grain International (Trans-Oil Group), організатор – УкрАгроКонсалт. Конференція проходить за підтримки Donau Soja, Укроліяпром, Української Зернової Асоціації.

Дізнайтесь більше про можливості участі в конференції:

РЕЄСТРАЦІЯ BUSINESS SMART

СТАТИ СПОНСОРОМ

РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

Бажаєте співпрацювати, стати партнером або
надіслати питання? Будь ласка, звертайтесь:

uac-info@ukragroconsult.org

+380443645585

+38 050 786 13 10 (WA, Viber, Telegram)

Позначки:, , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!