Саудівська Аравія увійшла до десятки ТОП-імпортерів української пшениці

UkrAgroConsult

У жовтні експорт української пшениці становив 3,44 млн тонн. Це на 21% нижче від вересневих відвантажень і +59% від жовтня 2020/21 МР, що є рекордним обсягом за цей місяць, зазначають аналітики УкрАгроКонсалт.

З початку сезону було експортовано 12,4 млн. тонн (рекорд для цього періоду), що на 15% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Саудівська Аравія увійшла до десятки ТОП-імпортерів української пшениці – за 4 місяці у цьому напрямку було експортовано у 6 разів більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Також збільшили обсяги закупівель у порівнянні з минулим сезоном: Індонезія (+25%), Єгипет (+24%), Туреччина (у 3,6 рази), Туніс (+2%), Південна Корея (+23%).

Скорочення попиту спостерігається з боку: Пакистану (-23%), Бангладеш (-32%), Філіппін та Таїланду (-27%).

Детальна інформація по експорту зернових культур і продуктів їх переробки, балансам попиту і пропозиції, ціновим тенденціям, станом посівів та хід збиральної / посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, який об’єднує швидкий доступ до щоденної оперативної ринкової інформації про ринки країн Причорномор’я, звітів, з історичними даними, а також інструменти обробки та завантаження даних.

Використовуйте аналітичні дані і підвищіть свою ефективність уже зараз!

Зареєструйтеся та отримайте розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , , , , , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!