Продукцію ТМ «Зодіак» представили на Food&NonFoodMaster-2024

Джерело:  АПК-Інформ
Зодіак

18-19 квітня у Києві відбулася XV Міжнародна практична конференція Food&NonFoodMaster-2024 і VII всеукраїнська практична конференція для керівників закупівель та категорійних менеджерів CatMаnMaster-2024.

У головній бізнес-події для українських ритейлерів та виробників взяла участь і продукція ТМ «Зодіак» – один із лідерів ринку.

Зазначимо, що на сьогоднішній день продукція ТМ «Зодіак» входить у п’ятірку найбільш відомих вітчизняних брендів макаронних виробів. Щомісяця компанія випускає понад 2000 тонн даної продукції.

Секрет популярності бренду – у поєднанні італійської рецептури з високоякісною вітчизняною сировиною та інноваційними технологіями виробництва, а ще – у демократичній ціновій політиці.

У 2023 р. «Зодіак» успішно пройшов аудит та отримав сертифікати ISO 22000:2018 та ISO 9001:2015.

На майданчику Food&NonFoodMaster-2024 зібралося близько 500 топ-менеджерів, ключових фахівців роздрібних мереж та компаній-постачальників.

Ключовою темою конференції став новий рівень українського бізнесу та best experience співпраці ритейлерів і постачальників.

Експозиція макаронних виробів ТМ «Зодіак» зібрала чимало відвідувачів – представників ритейлу, великих торгівельних мереж, оптових покупців, які змогли дізнатися докладну інформацію щодо продукції бренду, особливостей виробництва, новинки, плани компанії на майбутнє, варіанти взаємовигідної співпраці.

Бренд «Зодіак», попри складні умови ведення бізнесу, активно розвивається. Росте база клієнтів та партнерів, продукція отримує нагороди за високу якість та найвищі стандарти виробництва.

Контактна інформація:

Харківська обл., м. Чугуїв,

тел. +38 093 632 78 06

+38 068 850 72 03

e-mail: strilec.meal@gmail.com

https://www.zodiak.ua/

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!