Макаронні вироби ТМ «Зодіак» отримали найвищі нагороди міжнародного дегустаційного конкурсу

Джерело:  АПК-Інформ

Продукція відомого українського бренду «Зодіак» у черговий раз отримала високу оцінку якості своєї продукції.

Згідно органолептичного оцінювання «наосліп» членами дегустаційної комісії міжнародного дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks 2024, макаронні вироби ТМ «Зодіак» за високу якість наданих зразків нагороджені золотими та срібними медалями в номінації «Хліб та хлібобулочні вироби, макарони, крупи, каші швидкого приготування, борошно».

Зокрема, ріжки особливі та спіральки ТМ «Зодіак» отримали найвищу відзнаку Favorite Food&Drinks 2024 (золоту медаль), а пера любительські, вермішель та ріжки любительські виробництва «Зодіак» посіли друге місце серед представлених на конкурсі зразків.

Відзначимо, що компанія постійно удосконалює рецептуру своєї продукції. Адже на конкурсі Favorite Food&Drinks 2023 спіральки ТМ «Зодіак» отримали «срібло», а уже в 2024 р. завоювали золоту медаль. Компанія не збирається зупинятися на досягнутому та у наступному році планує забрати «золото» за всю представлену продукцію.

Favorite Food & Drinks – єдиний в Україні міжнародний дегустаційний конкурс, метою якого є виявлення високоякісних харчових продуктів за органолептичними характеристиками «сліпим» методом. Важливо, що склад членів професійної дегустаційної комісії сформовано з висококласних фахівців: керівників відділів якості та власного виробництва у ритейлі, ГоРеКа, галузевих асоціацій та профільних інститутів.

Тобто це максимально об’єктивна та прозора оцінка смакових якостей продукції та сигнал для усіх споживачі, хто ще не знайомий з продукцією ТМ «ЗОДІАК» – саме ці макаронні вироби стануть правильним та найсмачнішим вибором!

Компанія «Зодіак» входить до регіональних лідерів Східної України з виробництва макаронних виробів та працює на ринку понад 20 років. Бренду довіряють понад 500 постійних партнерів та тисячі споживачів у всіх куточках України.

Кредо компанії – виготовлення високоякісної та безпечної продукції. На підприємстві запроваджений комплекс жорстких правил та вимог, визнаних у всьому світі.

Сировина для продукції ТМ «ЗОДІАК» проходить ретельний відбір – макаронні вироби виготовляються виключно з борошна найвищої якості від провідних українських фермерів, за європейськими технологіями на сучасному обладнанні.

Нагадаємо, що в 2023 році Макаронні вироби «ЗОДІАК» стали переможцем Всеукраїнського конкурсу Знак Якості. Крім того, «Зодіак» успішно пройшов аудит та отримав сертифікати ISO 22000:2018 та ISO 9001:2015.

Контактна інформація:

Харківська обл., м. Чугуїв,

тел. +38 093 632 78 06

+38 068 850 72 03

e-mail: strilec.meal@gmail.com

https://www.zodiak.ua/

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!