Поглиблений аналіз поточних тенденцій та подій ринку продуктів переробки зерна

Джерело:  УкрАгроКонсалт

Україна в минулому, теперішньому та майбутньому мала потужну сировинну базу для виробництва багатьох перспективних продуктів, у тому числі крохмалів. Війна показала наскільки крихкими є експортні канали збуту зерна, які ще недавно здавались непорушними. Порушення налагоджених ланцюжків продажів оголило багато проблем в агросекторі та показало зворотний бік прямої залежності економіки країни від сировинного експорту. Навіть за умов невизначеності та складності побудови довгих стратегій українські компанії активно цікавляться сектором переробки зерна, включаючи виробництво крохмалів, цукристих продуктів, борошна, комбікормів, амінокислот. Даний інтерес підтримується не тільки привабливими, відносно низькими, внутрішніми цінами на зерно, а й постійним попитом з боку основних галузей споживання, включаючи тваринництво, виробництво борошняних, ковбасних, молоковмісних, кондитерських виробів, напоїв та іншого.

В аналітичному дослідженні «Україна: Порушення функціонування споживчих ринків та фактори їх відновлення» надано поглиблений аналіз поточних тенденцій та подій ринку продуктів переробки зерна.

В рамках цього аналітичного дослідження УкрАгроКонсалт надав детальний аналіз українського ринку борошна, крохмалю, кормів, цукрових сиропів, амінокислот, а також драйверів розвитку ринку до 2025 року.

Аналітичне дослідження містить аналіз розвитку виробництва та експорту в розрізі регіонів, компаній та країн. Надано також рейтинги виробників та експортерів.

Крім того, у звіті надається інформація щодо тенденцій в основних галузях споживання продуктів переробки зерна.

Дізнатись детально

Позначки:, , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!