Озвучено залізничні прикордонні переходи з найбільшими чергами

Джерело:  Elevatorist.com
жд

Станом на 18 травня найбільш проблемними залізничними переходами є Вадул-Сірет, Ягодин і Могилів-Подільський.

Про це розповів заступник директора департаменту комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов під час онлайн-наради.

За словами керівника, на перехід Вадул-Сірет рухається в цілому 5077 вагонів, в тому числі із зерном — 3443 вагони. Середньодобова здача вагонів на переході складає 41 вагон. Тому черга значна.

Ще один проблемний перехід, як зазначив Валерій Ткачов, — Ягодин. В бік переходу рухається всього 959 вагонів, із них із зерном — 685 вагонів.

«Але за добу ми здаємо 21 вагон в середньому, тому це приблизно на 30 діб черга в бік Ягодин-Дорогуськ. Черга виросла на 121 вагон», — зазначив керівник.

Третій проблемний перехід — Могилів-Подільський. За словами Ткачова, в бік переходу до Молдови рухається 1874 вагони, із яких із зерном — 1201 вагон. В середньому за добу УЗ передає 38 вагонів для зерна, тому експерт наголосив, що наявні вагони складають чергу приблизно на 30 діб.

«По інших прикордонних переходах ситуація контрольована. Зрозуміло, складна ситуація на Ізов-Грубешов. В бік цього переходу рухається 11 108 вагонів, з яких із зерном — 1014. Там робота ведеться, ми щодобово здаємо по стику 528 вагонів, в тому числі зернових — 91 вагон. Здача трохи зменшилася на 10 вагонів через обмеження по передачі через накопичення цієї черги», — зазначив Валерій Ткачов.

Він наголосив, що в цілому за 18 діб травня динаміка позитивна, оскільки добова здача вагонів по стиках збільшилася. Передача вагонів для зернових також зросла: на початку місяця передавали по стиках сумарно 314 вагонів, зараз — 345.

Загалом на прикордонних переходах черга вагонів зросла.

«В цілому накопичення вагонів у чергах у нас росте. Уже рухається в напрямку переходів 34 689 вагонів, із яких із зерном — 7736 вагонів. При цьому на початку місяця черга складала 6409 вагонів. Стало більше на 1307 вагонів. Основна причина в тому, що на суміжних дорогах поки плавно і в’яло нарощують приймання вантажів від нас. УЗ готова одночасно наростити здачу по стиках, для цього є вагони, локомотиви і, головне, — вже є вантаж «на колесах», — каже Валерій Ткачов.

Позначки:, , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!