Оновлений LINE UP звіт від УкрАгроКонсалт – ще більше даних по Україні та Румунії!

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт представляє оновлений LINE UP звіт по Україні та Румунії! Щоб бачити як змінюється динаміка експорту української агропродукції з українських портів, а також в румунському порту Констанца, ми пропонуємо підписатися на оновлений LINE UP звіт від УкрАгроКонсалт.

LINE UP звіт став ще інформативнішим:

  • В оновленому звіті покращена якість line-ups за рахунок додавання у звіт більшої кількості барж, які рухаються з українських портів Дунаю в Румунію, та суден з портів Великої Одеси, які використовують тимчасовий морський коридор
  • Для line-up Румунії додана велика кількість барж, які рухаються в напрямку порту Константа з українських та інших портів на Дунаї.
  • Увага – відтепер у звіті є нова окрема вкладка “Barges” для зручності відслідковування обсягів перевезення зерна баржами

Переоцінити важливість порту Констанца неможливо, бо саме цей румунський порт відіграв ключову роль в експорті української аграрної сировини з початком війни і продовжує допомагати експортувати українську продукцію і донині. Згідно з портовими даними, за перші 10 місяців 2023 року цей порт експортував більше 11 млн тонн зерна українського походження.

Транзит української агропродукції через порт Констанца на початку листопада

Назва судна Товар Тонн
GOLDEN FORTUNE Пшениця 12 000
MED PACIFIC Олія соняшнику 25 000
MEMELE Пшениця 6 000
UGLJAN Пшениця 20 000
AFRICAN LOON Пшениця 30 050

Джерело: Romanian Line-up by UkrAgroConsult

Крім того, тільки за перші 5 днів листопада в Констанцу прибула 161 баржа з агропродукцією загальним тоннажем в 196 тис. тонн. Відзначимо, що з них 109 барж було відправлено з українських портів на Дунаї – з Кілії, Ізмаїлу та Рені.

Підписатися на оновлений LINE UP звіт можна тут:

 

 

 

Позначки:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!