Ольгополь запустила нову зерносушарку на пелетах

Агрофірма «Ольгопіль» на базі фермерського господарства «Роксана — К» ввела в експлуатацію зерносушарку Bonfanti та наростила складські потужності.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Зазначається, що придбання та запуск зерносушарки потужністю 400 тонн стали ключовим елементом створення потужного зернозберігального комплексу в господарстві, яке орендує землі у селі Мельниківці. Поруч із зерносушаркою було збудоване складське приміщення, яке одночасно може вмістити до 10 тис. т зерна. У наступному сезоні «Роксана — К» планує ввести в експлуатацію стрічковий конвеєр, який подаватиме зерно із сушки одразу до складу.

Як розповідає директор АФ «Ольгопіль» Павло Каленич, сушарка працює на соняшникових пелетах, що дозволяє як зекономити, так і подбати про навколишнє середовище, адже викиди на порядок менші. На сушарці сушаться пшениця, горох, кукурудза і соняшник.

Для довідки: ТОВ «Агрофірма «Ольгопіль» заснована у 2000 році. Земельний банк 4,89 тис. га землі у Вінницькій області. Вирощує зернові та технічні культури. У господарстві є насіннєвий завод, елеватор, млин, пекарня, олійня. Працює свиноферма, молочно-товарна ферма.

 

AgroPortal.ua

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!