Myande Group – Золотий Спонсор 10-ї Міжнародної конференції BLACK SEA OIL TRADE

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт радий повідомити, що Myande Group стала Золотим Спонсором Міжнародної конференції BLACK SEA OIL TRADE, що відбудеться 15 жовтня в Бухаресті.

Myande Group – провідний світовий постачальник комплексних установок, обладнання та послуг для олійно-жирової продукції, крохмалу та похідних продуктів, ферментації кормів, випарювання та кристалізації, зберігання та обробки матеріалів, а також для «розумних» заводів. Myande зосереджується на наданні комплексних інжинірингових послуг, що охоплюють загальний план розташування, технологічний дизайн, науково-дослідні роботи, виробництво обладнання, автоматизовану систему управління, інтеграцію даних, монтаж, нагляд, введення в експлуатацію, навчання тощо.

В даний час Myande Group має 130 000 кв.м власної проектної та виробничої бази, де працює понад 1 200 співробітників, включаючи 500 технічних працівників та 700 виробничих робітників. Починаючи з 2003 року, Myande поставила понад 1000 комплектних установок у близько 80 країн світу.

Myande також була визнана довгостроковим стратегічним партнером по співпраці з провідними світовими компаніями з переробки сільськогосподарської продукції, такими як Cargill, Bunge, Louis Dreyfus, ADM, Wilmar, COFCO та іншими.

Конференція BLACK SEA OIL TRADE об’єднає регіональних операторів Чорноморського та Дунайського регіонів, країни Східної Європи та Балкан для створення оптимальних ланцюгів поставок олійної продукції на світовий продовольчий ринок.

Подія розгляне найгостріші виклики у регіональному олійному секторі, торгівлі та логістиці, нову модель світового імпорту рослинних олій на тлі кризи в оливковому сегменті, аграрну політику ЄС, ексклюзивні прогнози та рекомендації.

Приєднуйтесь до ексклюзивного нетворкінгу, стратегічних сесій та рішень, які відкриють нові шляхи для розвитку вашого бізнесу.

У конференції щороку беруть участь міжнародні виробники та переробники олійних культур, трейдери, сектор agrifood, підприємства з глибокої переробки олії, банки, інвестиційні, технологічні, логістичні, брокерські, страхові, сюрвеєрські та ін. компанії.

Дізнайтесь більше про можливості участі в конференції:

РЕЄСТРАЦІЯ EARLY BIRD

СТЕНД ТА РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

СПОНСОРСЬКІ ОПЦІЇ

Бажаєте співпрацювати, стати партнером або
надіслати питання? Будь ласка, звертайтесь:

uac-info@ukragroconsult.org
+380443645585
+38 050 786 13 10 (WA, Viber, Telegram)

Позначки:, , , , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!