Маржа та ризики: як підвищити ефективність олійного сектору?

Джерело:  УкрАгроКонсалт

‘Маржа та ризики: як підвищити ефективність олійного сектору’ –  представляємо Дискусійну панель 10-ї Міжнародної конференції BLACK SEA OIL TRADE, що розгляне ключові ризики, що впливають на виробництво та якість олійних культур, а також рекомендації для отримання додаткової маржі для олійнопереробних підприємств.

Модератор – Сергій Феофілов, Генеральний директор УкрАгроКонсалт

  • Шарль Морі, Керуючий директор та засновник CLImate INSurance CLI INS, Франція
  • Вікторія Голубятнікова, Менеджер з міжнародних продажів та обслуговування клієнтів, SGS Iberia
  • Джон Макфарлейн, Брокер, Albion Design, Швейцарія
  • Андреас Ловстад Траной, Керівник проєктів, Норвезько-українська торгова палата, Норвегія

Приєднуйтесь до BLACK SEA OIL TRADE – провідної події олійно-жирового сектору, що стане безцінною можливістю, щоб налагодити нові контакти, почути важливі прогнози та інсайти, які визначатимуть майбутнє галузі.

Спрямована на розширення глобальних та регіональних зв’язків, конференція BLACK SEA OIL TRADE об’єднає провідних гравців галузі, щоб обговорити найновіші тенденції, виклики та стратегії для створення оптимальних ланцюгів поставок олійної продукції на світові продовольчі ринки.

250+ учасників з 30+ країн вже з нами!

ПРОГРАМА

УЧАСНИКИ

У конференції щороку беруть участь міжнародні виробники та переробники олійних культур, трейдери, сектор agrifood, підприємства з глибокої переробки олії, банки, інвестиційні, технологічні, логістичні, брокерські, страхові, сюрвеєрські та ін. компанії.

Платиновий Спонсор конференції – MPOC.  Золоті Спонсори – Myande Group, QSS Global. Срібний Спонсор – Intertek. Спонсори – Global Grain International (Trans-Oil Group), EASYTRADE. Організатор – УкрАгроКонсалт. Конференція проходить за підтримки Donau Soja, Асоціації Укроліяпром, Української Зернової Асоціації. Організатор – УкрАгроКонсалт.

Дізнайтесь більше про можливості участі в конференції:

РЕЄСТРАЦІЯ

СТАТИ СПОНСОРОМ

РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

Бажаєте співпрацювати, стати партнером або
надіслати питання? Будь ласка, звертайтесь:

uac-info@ukragroconsult.org

+380443645585

+38 050 786 13 10 (WA, Viber, Telegram)

Позначки:, , , , , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!