Intertek – Срібний Спонсор BLACK SEA OIL TRADE-2024

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт вітає Intertek в якості Срібного Спонсора 10-ї Міжнародної конференції BLACK SEA OIL TRADE, що відбудеться 15 жовтня в Бухаресті.

Intertek пропонує інноваційні рішення, які охоплюють всі аспекти життя, надаючи послуги із забезпечення якості, тестування, інспекції та сертифікації (ATIC) клієнтам по всьому світу.  Intertek не обмежується тестуванням, інспекцією та сертифікацією продукції: компанія є постачальником повного забезпечення якості для галузей промисловості по всьому світу. Хоча історія компанії налічує понад 130 років, Intertek постійно впроваджує інновації та розвивається, щоб зменшити ризики для споживачів, брендів та організацій у кожному секторі.

Понад 40 000 співробітників у більш ніж 1 000 локаціях у 100 країнах світу – мережа науково обґрунтованих, висококваліфікованих фахівців і команд Intertek – дозволяють глобальним і місцевим компаніям долати складні виклики в галузі якості, безпеки та сталого розвитку.

Спрямована на розширення глобальних та регіональних зв’язків, конференція BLACK SEA OIL TRADE об’єднає провідних гравців галузі, щоб обговорити найновіші тенденції, виклики та стратегії для створення оптимальних ланцюгів поставок олійної продукції на світові продовольчі ринки.

Приєднуйтесь до топ-події агробізнесу та олійного ринку – учасники з 25+ країн вже з нами!

ПРОГРАМА

УЧАСНИКИ

У конференції щороку беруть участь міжнародні виробники та переробники олійних культур, трейдери, сектор agrifood, підприємства з глибокої переробки олії, банки, інвестиційні, технологічні, логістичні, брокерські, страхові, сюрвеєрські та ін. компанії.

Платиновий Спонсор конференції – MPOC.  Золоті Спонсори – Myande Group, QSS Global. Срібний Спонсор – Intertek. Спонсори – Global Grain International (Trans-Oil Group), EASYTRADE. Організатор – УкрАгроКонсалт. Конференція проходить за підтримки Donau Soja, Асоціації Укроліяпром, Української Зернової Асоціації.

Дізнайтесь більше про можливості участі в конференції:

РЕЄСТРАЦІЯ

СТАТИ СПОНСОРОМ

РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

Бажаєте співпрацювати, стати партнером або
надіслати питання? Будь ласка, звертайтесь:

uac-info@ukragroconsult.org

+380443645585

+38 050 786 13 10 (WA, Viber, Telegram)

Позначки:, , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!