ГК «Прометей» допомагає прифронтовому Миколаєву з постачанням питної води

Джерело:  УкрАгроКонсалт
UkrAgroConsult

З 12 квітня Миколаїв перебуває у надзвичайній ситуації – у місті немає центрального водопостачання. Ця тема відтіснила на другий план навіть повідомлення про постійні обстріли області. Усі, хто живе у місті вже так чи інакше зіткнулись із проблемою нестачі питної води.

Погіршує ситуацію і те, що зараз саме Миколаїв, поряд із Харковом, перебуває під постійним обстрілом окупантів. Звідси виникають логістичні бар’єри для безперебійного постачання ресурсу.

Враховуючи масштаби можливої гуманітарної катастрофи, Група Компаній «Прометей» почала доставку бутильованої питної води для мешканців міста. Як повідомили в компанії, учора миколаївцям було роздано першу партію води. Обов’язки з координації гуманітарним проектом взяв на себе оперативний штаб компанії «Прометей».

«У місті зараз надзвичайна ситуація з водою і жителі в перші дні опинилися віч-на-віч із цією проблемою. Повноцінно замінити централізоване водопостачання неможливо, тому така допомога зараз вкрай потрібна місту. Ми не могли залишитися осторонь від вирішення проблеми забезпечення Миколаєва водопостачанням», – прокоментували ініціативу в компанії.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!