Фільтри для сільгосптехніки

Джерело:  Ультрафільтр
фільтри

Сільгоспмашини, вся їхня різноманітність тракторів і комбайнів, практично завжди виконує своє виробниче завдання в умовах, ускладнених високою вологістю та запиленістю. Щоб зберегти ресурс двигунів, дуже важливо подбати про якісне очищення робочих середовищ – палива та мастила, а також – повітря. Якісні та доступні фільтри Claas, фільтри John Deer, Donaldson, Mann, Wix та Hifi Filter, представлені в каталозі інтернет-магазину UltraFilter, допоможуть вам укомплектувати вашу сільгосптехніку та забезпечити її безперебійну роботу.

Різновиди фільтрів для сільгосптехніки

На будь-які види техніки, що використовується у сільськогосподарському виробництві, встановлюється кілька типів основних та додаткових фільтрів.

  1. Масляні фільтри для комбайна – необхідні для видалення частинок сторонніх включень (пил, продукти коксування, волога) з моторного масла. У процесі експлуатації фільтр, через який проходить олія, що циркулює в мастильній системі, забивається. Це може стати однією з причин зниження потужності двигуна, ресурсу техніки та її продуктивності. Заміна фільтра та мастильного матеріалу регламентується посібником з експлуатації для кожної моделі трактора та комбайна.
  2. Повітряні фільтри – попереджають попадання в двигун внутрішнього згоряння разом із потоком повітря, що всмоктується, твердих частинок (пил, пісок). Якщо фільтр не справляється зі своїм завданням, ресурс двигуна може помітно скоротитися через його прискорене зношування. При необхідності вести роботи у складних умовах, водії прагнуть мати під рукою запасні елементи, що фільтрують.
  3. Паливні фільтри – здійснюють очищення палива від механічних домішок та води, які можуть потрапити туди під час зберігання чи транспортування. Для сільгоспмашин використовують фільтри грубої та тонкої очистки.
  4. Гідравлічні фільтри для сільгосптехніки – дуже важливі для захисту гідравлічних механізмів від механічних частинок та бульбашок повітря, які нерідко опиняються у баку при заливі мастила.

Як вибрати фільтри для с/г машин?

Для оптимального вибору фільтра необхідно враховувати декілька важливих критеріїв:

  • Тип, марку та модель техніки, оскільки параметри фільтрів можуть змінюватись у різних виробників.
  • Тип палива або мастильних матеріалів.
  • Ефективність фільтрації – якісний фільтр ефективно затримує будь-які види забруднень, від пилу до олійних відкладень.
  • Фізичні параметри фільтра – якщо виникне необхідність встановлення якісного аналога, такий підхід є поширеною практикою.

Де замовити фільтри?

Компанія Ultrafilter пропонує широкий вибір фільтрів, які підійдуть для комплектації кормо-або зернозбирального комбайна, трактора або іншого виду с/г техніки. Тут ви знайдете безліч різновидів найрізноманітніших фільтрів – доступні аналоги, які не поступаються за якістю, надійністю та ефективності оригінальної продукції.

На складі компанії завжди є відмінний асортимент масляних, паливних, повітряних, трансмісійних фільтрів, сепараторів вологи, а також інших різновидів продукції. Кваліфіковані консультанти допоможуть підібрати ідеальний аналог, який повністю відповідатиме всім зазначеним параметрам, включаючи розміри, вибір фільтруючих матеріалів, ступінь фільтрації, а також його пропускну здатність. Завдяки такому підходу клієнти завжди можуть вибрати потрібні фільтри навіть для унікальних марок техніки.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!