“Фермер краде танки”: в мережі запустили гру за мотивами війни в України

В мережі запустили онлайн-гру за мотивами культового відео, на якому український фермер на тракторі тягне російський танк. Задача гравця – ухилятися від обстрілу окупантів, намагаючись при цьому вкрасти якомога більше ворожої техніки.

Доступ до “Farmers Stealing Tanks” вперше опублікували на Reddit 14 березня. Пограти за хороброго водія трактору можна на сайті Рixelforest.

За сюжетом, в зимову пору на територію фермерського господарства заїхали танки окупантів. Під час спроби вигнати непрошених гостей з подвір’я героя починають періодично обстрілювати.

Часом на різних локаціях виникають допоміжні засоби у вигляді пляшок зі спиртним для швидкості та додаткових життів. Задача: відбуксувати до складу якомога більше ворожої техніки і вціліти.

Після закінчення гри на екрані з’являється надпис “Слава Україні”, а протягом процесу звучить весела мелодія з українськими мотивами.

Farmers Stealing Tanks

Нагадаємо: 27 лютого схожа курйозна історія, яка і лягла в основу гри, сталася під Каховкою на Херсонщині. Там українські трактористи (за повідомленнями у мережі – з українських ромів) викрали в окупантів танк, зачепивши його трактором.

 

Обозреватель

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!