Enzym Bakery Solutions запустила нову лінію з виробництва дріжджів

Джерело:  AgroPortal.ua
дріжджі

Будівництво нового виробництва з ферментації дріжджів, продуктів на основі дріжджів та дріжджової клітини компанія Enzym Bakery Solutions розпочала ще 2020 року, а торік почала реалізовувати продукцію на внутрішньому ринку та експортувати.

Про це розповіла керівниця Інноваційного центру хлібопечення «Хлібний дім», Enzym Bakery Solutions Лариса Шишак під час конференції «Хлібна індустрія-2024».

«2023 року ми почали випускати продукцію, яку продаємо як в Україні, так і за її межами. Ці продукти працюють як підсилювачі смаку, вони є замінником глутамату натрію, який використовується для підсилення смаку продуктів з м’яса, соусів», — зазначила Лариса Шишак.

Вона повідомила, що компанія інвестувала кошти у розширення виробництва і наразі довела виготовлення продукції до 60 тис. т на рік.

«Також ми виготовляємо продукти для відгодівлі тварин (ВРХ, свиней, птиці тощо). Це натуральні продукти, багаті на протеїн, деякі з них можуть замінити антибіотики, які використовуються для відгодівлі тварин, що робить м’ясо більш безпечним для споживача», — пояснила Лариса Шишак.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!