Довгострокові договори з УЗ можуть підписувати не лише агровиробники, але й великі елеватори — Ткачов

Джерело:  Elevatorist
жд зерновоз

Довгострокові договори на використання рухомого складу з АТ «Укрзалізниця» можуть підписувати не лише агровиробники, а й елеватори.

Про це розповів заступник директора департаменту технології перевезень та комерційної роботи товариства Валерій Ткачов під час онлайн-наради з учасниками аграрного ринку 13 червня.

Підписання довгострокових договорів триває, однак час дії цих угод обмежується 31 грудня 2024 року.

Валерій Ткачов попередив, що на обрахування розміру ставки плати за використання вагонів УЗ впливає термін, на який підписується договір.

«Компанії, які уклали договір, з травня, отримали одну ставку. Якщо ви прийдете і перед сезоном підпишете довгостроковий договір, буде вже інша ставка. Адже ми беремо статистику минулого року, беремо саме цей «високий сезон», а там доволі високі ставки були. Тому я закликаю звертатися якомога раніше до ЦТЛ (філія «Центр транспортної логістики» АТ «Укрзалізниця», — ред.) і підписувати довгострокові договори», — наголосив Валерій Ткачов.

Він уточнив, що відправниками зернових вантажів, які можуть отримати знижку на використання вагона Укрзалізниці, можуть бути не лише агровиробники, а й навіть великі елеватори, які впевнені, що зможуть щомісяця відправляти визначений обсяг агропродукції. 

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!