До порту Чорноморськ прямує приблизно 1,4 тис. вагонів

Джерело:  Rail.insider
Чорноморськ

У квітні показник добового вивантаження вагонів із зерном у портах Великої Одеси коливається в діапазоні 1000–1350 вагонів на добу. Середньодобовий показник вивантаження вагонів у портах Великої Одеси наразі становить 1252 вагони. За тиждень обсяг зменшився на 133 одиниці на добу.

Зменшилася кількість вагонів із зерном, що рухаються в напрямку портів Великої Одеси. Скорочення за тиждень становить 578 одиниць, з 7479 до 6901 вагона. Спостерігається накопичення вагонів та покинуті з вини отримувача три потяги в напрямку термінала «Укрелеваторпром» (порт Одеса).

«Протягом тижня ворогом було нанесено декілька ракетних ударів по припортовій залізничній інфраструктурі порту Чорноморськ. Наразі фахівці досліджують рівень руйнувань/пошкоджень залізничної інфраструктури. Тимчасово введена конвенційна заборона на відвантаження в напрямку порту Чорноморськ, ведуться роботи по відновленню залізничної інфраструктури порту Чорноморськ. На ранок 15 квітня у напрямку порту Чорноморськ прямувало приблизно 1,4 тис. вагонів із вантажем, наразі відбувається переадресування вантажів на інші порти», — зауважив Валерій Ткачов.

Черга вагонів із зерном у напрямку порту Ізмаїл збільшилася на 486 одиниці, або в 1,1 раза. Середньодобовий показник вивантаження вагонів із зерном у порту Ізмаїл за тиждень скоротився на 12 вагонів і наразі становить 88 одиниць.

«Основний чинник зменшення вивантаження вагонів у портах Великої Одеси — тимчасова зупинка вивантаження в порту Чорноморськ», — наголошується у дописі.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!