Danube Logistics Group обробила перші 150 тис. т збіжжя

Джерело:  Порти України
Дунай

Danube Logistics Group, яка була створена у відповідь на потребу переорієнтації вантажів із заблокованих унаслідок російського військового вторгнення українських портів, за перші три місяці роботи відвантажила понад 150 тис. т зернових вантажів через Ренійський та Одеський порти.

«Повне блокування портів Миколаєва, Херсона, Маріуполя, Бердянська призвело до перерозподілу логістичних потоків експорту зернових у дунайські порти. Значно пізніше в рамках зернової ініціативи приєдналися і порти Великої Одеси. Величезна кількість профільних фахівців залишилася осторонь. Усвідомивши ситуацію, ми зрозуміли, що важливо не зупинятися і продовжувати розвиток транспортного потенціалу України там, де це можливо сьогодні. Так і народилася стивідорна компанія Danube Logistics Group», — написав директор компанії Іван Ніякий у Facebook.

Компанія має статус портового оператора у порту Рені, де налагоджено навантаження як річкового, так і морського флоту, а також весь комплекс супутніх послуг (вагова, лабораторія, експедирування, диспетчеризація авто та флоту). Ось-ось розпочнеться будівництво складів підлогового зберігання. Ведеться також робота із запуску контейнерного термінала в Рені.

Також Danube Logistics Group бере активну участь у роботі зернового коридору, здійснюючи перевалку через термінали Одеського порту.

«Що важливо — забезпечуємо робочі місця для фахівців, які були змушені залишити рідні міста. В нас їх близько 70%. Нове підприємство дає нам можливість збільшити гуманітарну допомогу Миколаєву, а з недавніх пір і Херсону. А найголовніше — підтримувати наших доблесних воїнів ЗСУ”, — наголосив Іван Ніякий.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!