Далгакіран компресор Україна та сільськогосподарська галузь

“Далгакиран компресор Україна” є офіційним представництвом Dalgakiran (Турція), що дозволяє пропонувати якісне обладнання за кращими цінами на ринку. Компресори, електричні генератори, насосне та холодильне обладнання, автоматика від Dalgakiran застосовується в самих різних галузях сільського господарства України. Аграрії вже встигли оцінити якість обладнання і рівень сервісної підтримки.

 

 

Пневматичні системи в сільському господарстві

  • Компресорне обладнання використовується в борошномельному виробництві, при зберіганні і транспортуванні зернових має відповідати найвищим стандартам якості. Сьогодні наші компресори використовуються для пневматичних транспортерів, дозволяючи знизити витрати і підвищити продуктивність праці для млинових комплексів.
  • Широко застосовується компресорне обладнання і для птахофабрик. Один із прикладів нашої роботи – запуск другої черги головного виробничого комплексу на Вінницькій птахофабриці (МХП, Наша Ряба), де треба було 3 компресорні станції. В рамках проекту Вінницька птахофабрика отримала партію обладнання (компресори Inversys 110, Inversys 75, Inversys 55, осушувачі повітря серії DBP і DryAir DK).
  • Переробка і виробництво м’ясних продуктів має свою специфіку, зокрема такі підприємства використовують багато води. Тому будь-який м’ясопереробний завод має свої очисні споруди. Поставка компанії “Укрпромпостач-95” компресорів низького тиску для циклу біологічної очистки стічних вод забезпечило цілодобову потребу очисних споруд в стислому повітрі.

 

Резервне електропостачання

Стабільність подачі енергії дуже важлива для підприємства працює в цілодобовому режимі. Особливо важливо коли обладнання забезпечує збереження харчових продуктів, обробляє їх або бере участь в іншому технологічному процесі пов’язаному з продуктами харчування. Потужні дизельні електростанції зараз використовуються на “Агрокомбінат Слобожанський” в Харківській області та “Фірма Гармаш” з Одеси. В рамках співпраці обидва підприємства отримали якісні дизельні генератори Dalgakiran потужністю 705 кВт і 570 кВт відповідно. Введення в дію нових резервних енергетичних потужностей дозволив обом компаніям не припиняти роботу навіть при відключеннях основної живильної лінії.

 

Насоси та генератори для систем зрошення

Забезпечення своєчасного поливу – гарантія врожаю. Компанія “Далгакиран компресор Україна” змогла задовольнити потреби ТОВ «Сварог-Дністер» в економною і в той же час досить потужною дизельною електростанцією для систем крапельного поливу. Завдяки своєчасній поставці дизельного генератора потужністю 136 кВт стало можливим збільшити зрошувані площі, в результаті чого агрохолдинг значно підвищив урожайність кукурудзи на зрошуваних полях.

В рамках співпраці з компаніями Kernel були поставлені дозуючі насоси з автоматичною функцією дозування агентів що подаються в добриві. Дане обладнання успішно працює з лютого 2020 року.

 

 

Насоси для агропромислових підприємств

Насоси в сільськогосподарській галузі використовуються не тільки здійснюють подачу води, але і встановлюються для відкачування зливних вод в очисних спорудах, використовуються для подачі добрив, дренажу і осушенні болотистого грунту.

Компанія “Далгакиран компресор Україна” здійснює поставки будь-якого виду насосного обладнання.

Компанія “Комплекс Агромарс” (ТМ Гаврилівські курчата) зняла з себе проблему відкачування вод з забійного цеху з введенням в дію нової насосної станції на базі самовсмоктуючого центробіжного насоса. Крім цього фахівці “Далгакиран компресор Україна” встановили насос на шасі для мобільності, таким чином він може використовуватися не тільки в одному цеху, а і в інших місцях. Насос продуктивністю до 70 м3/год, забезпечив підприємство своєчасним відкачуванням будь-яких брудних вод з вмістом агресивних компонентів, жиру, бруду і т.д.

Це далеко не повний список реалізованих проектів «Далгакиран компресор Україна», але навіть він дає уявлення про можливості компанії з підбору, поставці, запуску, гарантійному та післягарантійному технічному обслуговуванні обладнання. Починаючи з 2005 року поставлене нами обладнання успішно експлуатуються на найбільших підприємствах аграрного сектора і багатьох інших галузях.

 

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!