CME Group – Спонсор Міжнародного форуму Agro&Food Security Forum. Grains, Oilseeds, Pulses’ 14-15 вересня у Варшаві

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт радий представити CME Group у якості Спонсора Міжнародного форуму ‘Agro&Food Security Forum. Grains, Oilseeds, Pulses’, який відбудеться 14-15 вересня у готелі Вестін, Варшава, Польща. Організатори події – консалтингова агенція «УкрАгроКонсалт» та Співтовариство виробників та споживачів бобових України.

CME Group – провідний та найрізноманітніший ринок деривативів у світі. Через свої біржі CME Group пропонує найширший спектр глобальних еталонних продуктів за всіма основними класами активів, включаючи ф’ючерси та опціони на основі процентних ставок, фондових індексів, іноземної валюти, енергії, сільськогосподарської продукції та металів. CME Group забезпечує електронну торгівлю у всьому світі на своїй платформі CME Globex. Компанія також пропонує клірингові та розрахункові послуги за класами активів для біржових та позабіржових деривативів через свою клірингову палату CME Clearing. Продукти та послуги CME Group гарантують, що підприємства по всьому світу зможуть ефективно управляти ризиками та досягати зростання.

Agro&Food Security Forum – це новий майданчик для глобального діалогу та пошуку ефективних рішень щодо забезпечення світової продовольчої безпеки, створення нових логістичних ланцюжків та розвитку агробізнесу.

Форум залучить представників урядів України та Польщі, провідних українських фахівців та операторів ринку, а також міжнародне агро співтовариство, для висвітлення нових факторів розвитку аграрного сектору України та світу у 2023-25 ​​роках, перспектив виробничого та експортного потенціалу агро продукції, розвитку логістичних коридорів, визначення нових шляхів партнерства та спільних проектів для запобігання кризі.

Також, 14 вересня, учасники форуму можуть приєднатися до робочої поїздки до порту Гданськ. Деталі та реєстрація>>

СПИСОК УЧАСНИКІВ

СТЕНД І РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

СТАТИ СПОНСОРОМ

Спонсори Форуму: Gold Sponsor – Port Gdynia, Özpolat Makina. Gold Trade Sponsor – MKM Trade. Спонсори – CME Group, Агропромислова група «Арніка».

Запрошуємо агро операторів приєднатися до події та взяти участь у формуванні нових реалій ринку та шляхів співробітництва!

Позначки:, , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!