Чорноморський та Дунайський регіони: ринки олійних культур та олій в умовах трансформації

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт радий повідомити, що  Сергій Феофілов, Генеральний директор УкрАгроКонсалт, буде спікером на 10-й Міжнародної конференції BLACK SEA OIL TRADE, що відбудеться 15 жовтня в Бухаресті, готель InterContinental Athénée Palace.

Сергій Феофілов виступить з презентацією Чорноморський та Дунайський регіон: ринки олійних культур та олій в умовах трансформації.

Приєднуйтесь до топ-події агробізнесу та олійного ринку – учасники з 25 країн вже з нами!

Спрямована на розширення глобальних та регіональних зв’язків, конференція BLACK SEA OIL TRADE об’єднає провідних гравців галузі, щоб обговорити найновіші тенденції, виклики та стратегії для створення оптимальних ланцюгів поставок олійної продукції на світові продовольчі ринки.

У конференції щороку беруть участь міжнародні виробники та переробники олійних культур, трейдери, сектор agrifood, підприємства з глибокої переробки олії, банки, інвестиційні, технологічні, логістичні, брокерські, страхові, сюрвеєрські та ін. компанії.

Золотий Спонсор конференції – Myande Group, Золотий Спонсор – QSS Global, Спонсор – Global Grain International (Trans-Oil Group), організатор – УкрАгроКонсалт. Конференція проходить за підтримки Donau Soja, Укроліяпром, Української Зернової Асоціації.

Дізнайтесь більше про можливості участі в конференції:

 РЕЄСТРАЦІЯ BUSINESS SMART

СТАТИ СПОНСОРОМ

РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

 Бажаєте співпрацювати, стати партнером або надіслати питання? Будь ласка, звертайтесь:

uac-info@ukragroconsult.org

+380443645585

+38 050 786 13 10 (WA, Viber, Telegram)

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!