Болгарія може зібрати врожай ріпаку вище за минулорічний

рапс
UkrAgroConsult

Автори статей:

Напружений світовий баланс попиту та пропозиції ріпаку та продуктів його переробки у 2021/22 МР, а також ціни, що тестують рекордні рівні у поточному сезоні, роблять ріпак привабливим для аграріїв Болгарії.

Оперативні дані про хід озимої сівби свідчать про швидші темпи просування робіт: станом на 9 грудня сівбу проведено на площі 135,4 тис. га (+9,5%, 123,6 тис. га роком раніше).

Погодні умови під час сівби та вегетації озимого ріпаку були різноманітні: засуха на початку осені, надмірні дощі у жовтні, які не тільки поповнили запаси вологи, а й перезволожили її, створивши перешкоди для проведення озимої сівби, температури вищі за норму продовжили процес вегетації.

При врожайності на рівні або трохи вище за середню за останні п’ять років, Болгарія зможе зібрати хороший урожай ріпаку. За умови сприятливого перезимування можливе отримання врожаю вище торішнього рівня, вважають аналітики УкрАгроКонсалт.

Повна версія доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, який об’єднує швидкий доступ до щоденної оперативної ринкової інформації про ринки країн Причорномор’я, звітів, з історичними даними, а також інструменти обробки та завантаження даних.

Використовуйте аналітичні дані і підвищіть свою ефективність уже зараз!

Зареєструйтеся та отримайте розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!